Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
180
g Gouda, in Stücken
nebo 180 g Emmentaler, in Stücken - 550 g Blätterteig, frisch (2 Platten à 275 g)
- 1 Knoblauchzehe
- 4 Stängel Basilikum, abgezupft
- 250 g Tomaten, in Stücken, entkernt
- 30 g Tomatenmark
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 geh. TL Pizzagewürz
-
100
g Schinken, gekocht, in Scheiben, in Streifen
nebo 100 g Salami, in Scheiben - 60 g Oliven, grün, entsteint
- 1 gelbe Paprika, in Streifen
- 1 rote Zwiebel, in Ringen
- 2 Champignons, groß, in Scheiben
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3238 kJ / 774 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 50 g
- Nasycený tuk
- 27 g
- Vláknina
- 47.2 g
- Sodík
- 1443 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baguette Hawaii
30min
Reis-Thunfisch-Salat
40min
Blitz-Pizza
40min
Herzhafter Ofenschlupfer
50min
Vegetarische Fladenbrotpizza
30min
Gefüllte Ofenkartoffeln mit Sour-Cream-Dip
1h 25min
Ofenpfannkuchen mit Kräuter-Quark-Creme
40min
Regenbogen-Fladenbrot
1h 10min
Überbackene Spitzpaprika mit Merguez und Reis
30min
Buntes Tomatengratin
1h 30min
Überbackene Pfannkuchenrollen
1h 15 min
Elsbeths schnelle Schinken-Brokkoli-Torte
1h 15 min