Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 150 g de champignons de Paris frais
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 150 g de crème liquide légère
- 40 g de vinaigre de riz
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 484.3 kJ / 117 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 4.5 g
- Tuk
- 9.5 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 397.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purée mousseline
40min
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2h 30min
Sauce au poivre
25min
Lasagne à la bolognaise
2h 15min
Crêpes aux mille trous
1 Std. 10 Min
One pot pasta crevettes, épinards et champignons
30min
Sauce fromagère
30min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2h 30min
Masfouf (graines de couscous aux fruits secs)
1 godz. 20 min
Sauce au fromage
20min
Velouté poireaux, pommes de terre et reblochon
30min
Harcha (galettes de semoule)
1 Std. 10 Min