Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
25
g d'huile végétale
nebo 25 g d'huile d'olive - 200 g de poivron, coupé en lanières (5 cm long, 0.5 cm d'épaisseur)
- 100 g d'oignon rouge, coupé en deux, puis en lamelles (0.5 cm)
- 150 g de carotte, détaillée en bâtonnets (5 cm long, 0.5 cm d'épaisseur)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1710.8 kJ / 408.9 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Sacharidy
- 75.9 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 28.3 g
- Sodík
- 73.8 mg
Alternativní recepty
Rissoler 200 g de courgettes
20 min
Faire sauter du poivron rouge avec du piment et des crevettes
20 min
Rissoler 200 g d'aubergine
30 min
Faire sauter 200 g de poivrons
20 min
Faire sauter des oignons avec du piment
20 min
Rissoler 400 g d'aubergines
35min
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25min
Faire sauter 400 g de carottes en bâtonnets
20 min
Faire sauter 400 g de poivrons
25min
Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
25min
Rissoler 300 g de champignons frais
25min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25min