Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
25
g d'huile végétale
nebo 25 g d'huile d'olive - 200 g de poivron, coupé en lanières (5 cm long, 0.5 cm d'épaisseur)
- 100 g d'oignon rouge, coupé en deux, puis en lamelles (0.5 cm)
- 150 g de carotte, détaillée en bâtonnets (5 cm long, 0.5 cm d'épaisseur)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1710.8 kJ / 408.9 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Sacharidy
- 75.9 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 28.3 g
- Sodík
- 73.8 mg
Alternativní recepty
Faire sauter 200 g de poivrons
20min
Rissoler 300 g de champignons frais
25min
Faire sauter du poivron rouge avec du piment et des crevettes
20min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25min
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25min
Rissoler 200 g de courgettes
20min
Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
25min
Faire sauter 400 g de poivrons
25min
Rissoler 200 g d'aubergine
30min
Rissoler 400 g d'aubergines
35min
Faire sauter des oignons avec du piment
20min
Faire sauter 400 g de carottes en bâtonnets
20min