Gâteau à la fleur d'oranger et amandes

Gâteau à la fleur d'oranger et amandes

4.5 43 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 55min.
8 parts

Suroviny

  • beurre pour le moule
  • 3 œufs
  • 80 g de sucre en poudre
  • 150 g de poudre d'amande
  • 15 - 20 g d'eau de fleur d'oranger
  • 1 zeste d'orange râpé
  • 5 gouttes d'arôme d'amande amère
  • 1 pincée de sel
  • 20 g de miel
  • 50 g de mascarpone
  • 75 g de beurre mou voire pommade
  • 30 g d'amandes effilées
  • 2 c. à soupe de sucre glace maison

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Sodík 84.4 mg
Protein 7.3 g
Kalorie 1395.9 kJ / 334.6 kcal
Tuk 24.8 g
Vláknina 3.1 g
Nasycený tuk 8.4 g
Sacharidy 20.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...