Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
春捲皮
- 300 克 中筋麵粉
- 450 克 水
- ¼ 茶匙 鹽
內餡
- 600 克 雞胸肉 ,切絲 (約3x1公分)
- 70 克 紅咖哩醬
- 10 克 咖哩粉
- ½ 茶匙 鹽
- 180 克 新鮮綠豆芽
- 500 克 水
- 20 根 水蓮 ,約30公分
- 50 克 椰奶
- 10 克 油
- 100 克 花生粉 ,市售或自製
- 香菜 ,洗淨,切段(約3 公分)
- Nutriční hodnoty
- na 1 個
- Kalorie
- 490.1 kJ / 117.2 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 13.5 g
- Tuk
- 3.9 g
- Nasycený tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 188.8 mg