Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dentes de alho
- 150 g cebola cortada em metades
- 20 g azeite
- 500 g carne de borrego em cubos s/ nervos (ombro ou perna)
- 30 g pasta de pimenta vermelha turca
- 150 g tomate maduro cortado em pedaços
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 c. chá de cominhos em pó
- ½ c. chá de pimenta
- ½ c. chá de colorau
-
½
c. chá de alecrim seco, picado
nebo ½ c. chá de tomilho seco (kekik) - 2 folhas de louro
- 30 g farinha
- 150 g água
- 20 g vinagre
- 150 g pimento verde cortado em rodelas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1904 kJ / 455.1 kcal
- Protein
- 23.7 g
- Sacharidy
- 19.5 g
- Tuk
- 32.3 g
- Nasycený tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 1095.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bola rápida de morcela e maçã
1h 10min
Bolo salgado de queijo e pera
1h
Patê de bacalhau
2 Std. 20 Min
Tarte rápida com gorgonzola, pera e nozes - TM6
35 Min
Frango jerk jamaicano
1h 15min
Tarteletes de cogumelos
35 Min
Sopa de espargos com presunto serrano
35 Min
Guisado de peru com couve
40 λεπτ.
Yaki udon com carne picada ao estilo japonês
30 Min
Sopa Pho com sobras de frango
2 Std.
Tarta de queso "La Viña"
2 Std.
Sopa picante de noodles Ramen (Tantanmen)
45min