
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dentes de alho
- 150 g cebola cortada em metades
- 20 g azeite
- 500 g carne de borrego em cubos s/ nervos (ombro ou perna)
- 30 g pasta de pimenta vermelha turca
- 150 g tomate maduro cortado em pedaços
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 c. chá de cominhos em pó
- ½ c. chá de pimenta
- ½ c. chá de colorau
-
½
c. chá de alecrim seco, picado
nebo ½ c. chá de tomilho seco (kekik) - 2 folhas de louro
- 30 g farinha
- 150 g água
- 20 g vinagre
- 150 g pimento verde cortado em rodelas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 455.1 kcal / 1904 kJ
- Protein
- 23.7 g
- Tuk
- 32.3 g
- Sacharidy
- 19.5 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Nasycený tuk
- 12.4 g
- Sodík
- 1095.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Almôndegas mexicanas com feijão preto
1hod.
Risoto milanese
25min
Salada de espelta com salmão, edamame e tomate-cereja
Žádné hodnocení
Yaki udon com carne picada ao estilo japonês
30min
Jambalaya com chouriço, camarão e manga
3hod.
Pastelera de choclo (pudim de milho)
1hod.
Bolo de carne
1hod. 5min
Curry indiano de legumes
50min
Curry rápido de frango
40min
Pernil de porco com cebola em molho de Vinho do Porto
1hod.
Risoto de legumes assados e linguado
30min
Pilaf de arroz selvagem com porco
1hod. 10min