Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dentes de alho
- 150 g cebola cortada em metades
- 20 g azeite
- 500 g carne de borrego em cubos s/ nervos (ombro ou perna)
- 30 g pasta de pimenta vermelha turca
- 150 g tomate maduro cortado em pedaços
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 c. chá de cominhos em pó
- ½ c. chá de pimenta
- ½ c. chá de colorau
-
½
c. chá de alecrim seco, picado
nebo ½ c. chá de tomilho seco (kekik) - 2 folhas de louro
- 30 g farinha
- 150 g água
- 20 g vinagre
- 150 g pimento verde cortado em rodelas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1904 kJ / 455.1 kcal
- Protein
- 23.7 g
- Sacharidy
- 19.5 g
- Tuk
- 32.3 g
- Nasycený tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 1095.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caipirinha três limões
Nessuna valutazione
Frango com rum e coca-cola
40min
Burrito bibimbap
45min
Bolo de carne
1 godz. 5 min
Soufflé de queijo canastra
Nessuna valutazione
Garoupa com molho e banana da terra
1h 35 min
Rolo de massa fresca com ricota, espinafres e abóbora
Nessuna valutazione
Sorvete de maçã, lima e menta
10 min
Frango desfiado com molho de tomate (tinga de pollo)
30min
Flan
5h 30min
Vitela tonnata
50min
Caldo de carne sólido
3h