Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g passas de uva
- 50 g amêndoa s/ pele
- 1 c. chá de piripíri em pó (volitelně)
- 2 dentes de alho
- 10 g gengibre fresco s/ casca, cortado em fatias (2 mm aprox.)
- 500 g perna de borrego s/ osso cortada em cubos (3 cm aprox.)
- 15 g manteiga s/ sal à temperatura ambiente
- 1 c. chá de sementes de cominhos preto
- 1 c. chá de coentros em pó
- 1 c. chá de paprika picante
- ½ c. chá de pimenta preta
- 1 pitada de assa-fétida
- 50 g pão de véspera
- 2 c. chá de garam masala
- 2 c. chá de sal
- 1 ovo
- 2 c. sopa de farinha
- 3 c. sopa de azeite
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1700.3 kJ / 406.4 kcal
- Protein
- 20.4 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 26.7 g
- Nasycený tuk
- 8.1 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 882.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baguete com carne e molho de ervas
40min
Baguetes
15h
Manteiga de alho assado
50 Min
Pão Italiano com biga
24h
Stollen com queijo
Žádné hodnocení
Compota de bacon
Žádné hodnocení
Alcachofras em azeite
Žádné hodnocení
Sorvete de champanhe e toranja
Žádné hodnocení
Gomas boost de beleza
1h
Snacks de brócolos e queijo
45min
Espuma de manga
10 Min
Coulis de fruta
10 Min