Zařízení & příslušenství
鲜虾带子苹果色拉
Příprava 10min.
Celkový 20min.
3 人份
Suroviny
-
水800 克
-
料酒30 克
-
虾仁200 克
-
带子 一切二150 克
-
冷水 提前准备凉白开
-
柠檬汁20 克
-
日式蛋黄酱130 克
-
塔巴斯科辣椒酱 依个人口味调整3 - 5 克
-
牛油果 去皮去核,切2×2厘米块,约120克1 颗
-
苹果 去皮去核,切2×2厘米块,约150克1 颗
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
394.9 mg
Protein
20.4 g
Kalorie
2098.3 kJ /
502 kcal
Tuk
41.3 g
Vláknina
1.7 g
Nasycený tuk
5.9 g
Sacharidy
12.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
夏日凉拌菜
10 recepty/-ů
Čína
Čína