姜味青豆浓汤、柠檬鲑鱼配西兰花

姜味青豆浓汤、柠檬鲑鱼配西兰花

5.0 7 rating
Příprava 25min.
Celkový 50min.
4 人份

Suroviny

  • 橄榄油
    80 克
  • 酱油
    50 克
  • 红糖
    ½ 茶匙
  • 柠檬 选用有机为佳, 取皮和果汁
    1 个
  • 去皮鲑鱼鱼排 (每块150-180 克)
    4 块
  • 红葱头 切块
    100 克
  • 蒜头
    1 瓣
  • 京葱 取葱白,切块
    100 克
  • 嫩姜 (volitelně) 去皮
    20 - 30 克
  • 芹菜 切块
    100 克
  • 冷冻豌豆
    350 克
  • 450 克
  • 2 茶匙
  • 西兰花, 切小朵
    400 克
  • 黑胡椒粉
    2 小撮
  • 稀奶油(约含18%脂肪) 依个人口味调整
    50 - 100 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 46 g
Kalorie 2782 kJ / 664 kcal
Tuk 43 g
Vláknina 9.4 g
Sacharidy 19 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...