Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2300 克 水
- 800 克 猪蹄 ,带皮和骨,切块 (3 公分
- 250 克 猪皮 ,去油脂
- 15 克 新鲜姜
- 2 个 丁香
- 1 个 八角
- 1 片 干月桂叶
- 20 克 黑酱油
- 20 克 蚝油 (volitelně)
- 15 克 冰糖
- 20 克 鱼露
- 1 ½ 茶匙 盐
- 100 克 绍兴花雕酒
- 1 小支 新鲜芫荽 ,只取叶片,装饰用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1975 kJ / 472 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 40 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 732 mg