Zařízení & příslušenství
猪蹄冻
Příprava 5min.
Celkový 8hod.
10 人份
Suroviny
-
水2300 克
-
猪蹄 带皮和骨,切块 (3 公分800 克
-
猪皮 去油脂250 克
-
新鲜姜15 克
-
丁香2 个
-
八角1 个
-
干月桂叶1 片
-
黑酱油20 克
-
蚝油 (volitelně)20 克
-
冰糖15 克
-
鱼露20 克
-
盐1 ½ 茶匙
-
绍兴花雕酒100 克
-
新鲜芫荽 只取叶片,装饰用1 小支
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
732 mg
Protein
21 g
Kalorie
1975 kJ /
472 kcal
Tuk
40 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
17 g
Sacharidy
3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
中式慢炖经典
13 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní