Kompatibilní verze
Mini tarte cu ciuperci și quinoa cu ulei de trufe
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Foietaj cu unt pentru aperitive
- 80 g unt nesărat tăiat bucăți, plus pentru uns
- 80 g orez brun
- 60 g hrișcă
- 50 g quinoa
- ½ linguriță sare
- 1 ½ linguriță gumă xanthan
- 1 ou
- 40 g apă rece
Umplutura de ciuperci
- 20 g ciuperci deshidratate (porcini, shiitake, etc)
- apă clocotită, pentru înmuiat
- 1 cățel de usturoi
- 2 lingurițe ulei de măsline
- 60 g cremă de brânză
- 10 fire cepșoară, tăiată fin
- 30 g nuci fără coajă
- 1 - 2 prize sare
- 1 - 2 prize piper negru măcinat
- 2 lingurițe ulei de trufe albe, plus pentru stropit
- 150 g ciuperci proaspete, la alegere, tăiate în felii
- cimbru proaspăt frunzele, pentru ornat
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 338.8 kJ / 80.7 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 5.6 g
- Tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ton cu sos de roșii, capere și măsline
25 min
Lipie de ouă cu șuncă și spanac
40 Min
Tiramisu vegan
3 Std. 20 Min
Affogato cu banane coapte
Žádné hodnocení
Unt Café de Paris
Žádné hodnocení
Mini cheesecake cu Gorgonzola și gem de pere
45 Min
Domnul Cap de Roșie (Roșii umplute cu orez și ton)
Žádné hodnocení
Caipirinha
Žádné hodnocení
Curry de legume indian
50min
Pâine de soia cu semințe
Žádné hodnocení
Cartofi dulci la cuptor cu salată de alac și broccoli
1 Std. 15 Min
Salată mexicană cu quinoa
30 min