Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g sfeclă roșie, crudă
- 150 g cartof dulce
- 150 g păstârnac
- 150 g cartofi
- apă rece
- 1 linguriță sare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 104.6 kJ / 25 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Tuk
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 12 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salată de cartofi, bacon și ceapă verde
1h 5min
Sos cu vinete și migdale
20 min
Carne de miel gătită în două feluri, cu piure de morcovi și ghimbir și sos de vin roșu
5h 15 min
Plăcințele cu carne de porc
2h 20 min
Pate de ciuperci
1 Std. 30 Min
Carne de vită la tigaie, cu Caponata
45 Min
Cartofi în stil Rösti Bern
40 Min
Mix de mirodenii pentru turtă dulce
Žádné hodnocení
Sos cremos de ciuperci și vin alb
30 min
Rață cu sos de mure și piure de țelină
40 Min
Gulaș tradițional austriac, din carne de vită
4h
Suc de mandarine și portocale
5 min