Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 150 g di farina
- 120 g di acqua
- 1 g di lievito
Impasto
- 400 g di acqua
- 10 g di lievito
- 100 g di farina integrale
- 500 di farina + q.b. per il piano di lavoro e per cospargere
- 10 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 539 kJ / 129 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 195 mg
Alternativní recepty
Pane paesano
3 Std.
Impasto base per pane
1h
Pane bigio in casseruola
2u. 25min
Pan di Spagna facile alle mele
50 Min
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
panini al latte
2h 5min
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Pane rustico
2 Std.
Pane al pomodoro e basilico
1 Std. 45 Min
Purè di patate nature
55 Min
Pane a torciglione veloce
40 Min