Zařízení & příslušenství
Pane vodese con croce
Příprava 30min.
Celkový 13hod. 30min.
20 fette
Suroviny
Lievitino
-
150 g di farina
-
120 g di acqua
-
1 g di lievito
Impasto
-
400 g di acqua
-
10 g di lievito
-
100 g di farina integrale
-
500 di farina + q.b. per il piano di lavoro e per cospargere
-
10 g di sale
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 fetta
Sodík
195 mg
Protein
4 g
Kalorie
539 kJ /
129 kcal
Tuk
0.4 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
0.1 g
Sacharidy
26 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21hod.
Pane a torciglione veloce
40min.
Insalata di carote con salsa allo yogurt (TM5)
10min.
Pane per toast
3hod.
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11hod.
Pane tipo ciabatta
1hod. 45min.
Pane al pomodoro e basilico
1hod. 45min.
Pane tipo ciabatta
1hod. 45min.
Pane ticinese
1hod. 50min.
Pane rustico
2hod.
Pane paesano
3hod.
Pane di frumento e farro
12hod.