Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 150 g di farina
- 120 g di acqua
- 1 g di lievito
Impasto
- 400 g di acqua
- 10 g di lievito
- 100 g di farina integrale
- 500 di farina + q.b. per il piano di lavoro e per cospargere
- 10 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 539 kJ / 129 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 195 mg
Alternativní recepty
Treccia al burro a 6 capi
2h 35min
Gnocchi di patate
1h 15min
Pane per toast
3h
Picnic: insalata di patate, dip alla rucola e pomodori, pane di farro, ciambella al limone
Keine Bewertungen
Gelato allo yogurt e pesche
20 min
Naan al coriandolo
1h 15min
Pane paesano
3h
Chawan mushi
35 min
Pane al pomodoro e basilico
1 godz. 45 min
Focaccia croccante
2 godz. 10 min
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Focaccia genovese (TM6)
5h