Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 150 g di farina
- 120 g di acqua
- 1 g di lievito
Impasto
- 400 g di acqua
- 10 g di lievito
- 100 g di farina integrale
- 500 di farina + q.b. per il piano di lavoro e per cospargere
- 10 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 539 kJ / 129 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 195 mg
Alternativní recepty
Pane veloce
1h 15min
Pesto di rucola e peperoncino
5min
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane a fisarmonica alle erbe
1 godz. 20 min
Pane rustico
2 Std.
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2h 30min
Grissini
1 godz. 20 min
Riccioli di patate fritte con salsa all’aglio
45min
Pane a torciglione veloce
40min
Pane paesano
3 Std.
Purè di patate nature
55 Min
Pane ticinese
1h 50min