Zařízení & příslušenství
蟹黃燒賣
Příprava 1hod. 30min.
Celkový 1hod. 45min.
35 個
Suroviny
-
乾香菇 直徑約3公分2 朵
-
水200 克
燒賣皮
-
水55 克
-
中筋麵粉200 克
-
蛋 約53-55克1 顆
餡料
-
鹹蛋黃2 顆
-
蝦仁 切丁75 克
-
米酒1 茶匙
-
豬絞肉 細絞肉450 克
-
鹽¼ 茶匙
-
香麻油1 大匙
-
醬油2 大匙
-
糖1 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
水 可用泡香菇的水替代30 克
-
蔥 洗淨,切末30 克
製作燒賣
-
麵粉 灑粉及擀麵用
-
水500 克
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 個
Sodík
82.8 mg
Protein
4.1 g
Kalorie
270.8 kJ /
64.8 kcal
Tuk
3.2 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
42.1 g
Sacharidy
4.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
巧手做中點
5 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan