蟹黃燒賣
TM6 TM5 TM31

蟹黃燒賣

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 2 朵 乾香菇 ,直徑約3公分
  • 200 克 水

燒賣皮

  • 55 克 水
  • 200 克 中筋麵粉
  • 1 顆 蛋 ,約53-55克

餡料

  • 2 顆 鹹蛋黃
  • 75 克 蝦仁 ,切丁
  • 1 茶匙 米酒
  • 450 克 豬絞肉 ,細絞肉
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 1 大匙 香麻油
  • 2 大匙 醬油
  • 1 茶匙 糖
  • ½ 茶匙 白胡椒粉
  • 30 克 水 ,可用泡香菇的水替代
  • 30 克 蔥 ,洗淨,切末

製作燒賣

  • 麵粉 ,灑粉及擀麵用
  • 500 克 水

Nutriční hodnoty
na 1 個
Kalorie
270.8 kJ / 64.8 kcal
Protein
4.1 g
Sacharidy
4.7 g
Tuk
3.2 g
Nasycený tuk
42.1 g
Vláknina
0.2 g
Sodík
82.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty