花生粽

花生粽

5.0 1 rating
Příprava 1hod.
Celkový 6hod.
12 個

Suroviny

準備粽葉
  • 少許
  • 粽葉
    30 片
煮花生
  • 生花生仁 預先和20克鹽泡水3小時,瀝乾
    300 克
  • 1300 克
炒糯米
  • 80 克
  • 醬油
    1 大匙
  • 1 ½ 茶匙
  • 20 克
  • 長糯米 泡水2小時,瀝乾
    600 克
組裝和蒸煮
  • 800 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 12 個

Sodík 7658.2 mg
Protein 134.9 g
Kalorie 19390.3 kJ / 4638.8 kcal
Tuk 221.4 g
Vláknina 22.5 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 550.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...