Caldo de galinha

5.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
200 g

Suroviny

  • perna de frango s/ pele e s/ osso e s/ nervos cortada em pedaços
    150 g
  • mistura de legumes (ex.: talo de aipo, alho, cebola, alho-francês) cortados em pedaços se necessário
    100 g
  • mistura de ervas aromáticas frescas (ex.: alecrim, tomilho, salsa), só as folhas
    2 pés de
  • sal grosso
    75 g
  • vinho branco
    50 g
    50 g água
  • folha de louro
    1
  • cravinho
    1
  • sementes de coentros (volitelně)
    2

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 14717.6 mg
Protein 16.2 g
Kalorie 627.4 kJ / 150 kcal
Tuk 3.7 g
Vláknina 3.5 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 8.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...