Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1650 g água
- 2 c. chá de sal
- 300 g frango, só a carcaça partida em pedaços
- 80 g alho-francês, só a rama verde-escura cortada em pedaços
- 20 g talo de aipo cortado em pedaços
- 20 g bolbo de aipo cortado em pedaços
- 60 g nabo cortado em pedaços
- 50 g cenoura cortada em pedaços
- 1 c. chá de pimenta da Jamaica em grão
- 1 c. chá de pimenta preta em grão
- 3 pés de alecrim
- 5 g cebolinho
- 1 folha de louro
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 0 kJ / 6 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldo de carne sólido
3 Std.
Coq au vin
1h 30min
Ramequins de curgete e mozarela
50 Min
Caldo de legumes
45 Min
Coq au vin
35 Min
Bolachas de queijo
2 Std. 30 Min
Harissa
40 Min
Salada com queijo de cabra e molho de caju torrado
25 Min
Caldo de carne
40 Min
Caldo de peixe - TM5
25 Min
Ossobuco
5小时 15 分钟
Caldo de galinha
40 Min