
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La ganache à la pistache (la veille)
- 300 g de crème fraîche, min 30% M.G.
- 150 g de chocolat blanc en morceaux
- 30 g de pâte de pistache
La pâte à cake (le jour même)
- 50 g de beurre en morceaux
- 120 g de sucre en poudre
- 3 oeufs (150 g d'œufs entiers)
- 50 g de miel d'acacia
- 1 pincée de fleur de sel
- 80 g de crème fraîche, min 30% M.G.
- 6 g de levure chimique
- 150 g de farine de blé
- 50 g de pâte de pistache
- 120 g de framboises (voir conseil) et un peu plus pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 725.2 kcal / 3030.3 kJ
- Protein
- 11.3 g
- Tuk
- 42.2 g
- Sacharidy
- 73.2 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 24.7 g
- Sodík
- 287.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce Marinara
Keine Bewertungen
Cheesecake au tofu soyeux
4 Std.
Purée de pomme de terre et merguez
55 Min
Soupe de pommes de terre au curry
35 Min
Biscuit roulé sans gluten aux framboises
25 Std. 40 Min
Soupe hongroise aux champignons
30 Min
Ganache
20 Min
Cheesecake (sans cuisson)
5 Std. 30 Min
Rochers aux amandes et à la stévia sans sucre ajouté
15 Min
Muffins végans cheesecake et myrtilles
1 Std. 20 Min
Pides aux trois fromages
1 Std. 40 Min
Frangipane aux poires
1 Std. 30 Min