Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La ganache à la pistache (la veille)
- 300 g de crème fraîche, min 30% M.G.
- 150 g de chocolat blanc, en morceaux
- 30 g de pâte de pistache
La pâte à cake (le jour même)
- 50 g de beurre, en morceaux
- 120 g de sucre en poudre
- 3 oeufs (150 g d'œufs entiers)
- 50 g de miel d'acacia
- 1 pincée de fleur de sel
- 80 g de crème fraîche, min 30% M.G.
- 6 g de levure chimique
- 150 g de farine de blé
- 50 g de pâte de pistache
- 120 g de framboises (voir conseil) et un peu plus pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3030.3 kJ / 725.2 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 73.2 g
- Tuk
- 42.2 g
- Nasycený tuk
- 24.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 287.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
Žádné hodnocení
Smoothie bowl à la grenade et aux graines de chia
20min
Cupcakes Red Velvet végans
4h
Baklava végan
Žádné hodnocení
Croquembouche à la crème d'orange et chocolat noir
10 Std.
Strudel aux champignons, feta et épinards
1h 45min
Lemon curd
20min
Mini brioches à la cannelle sur bâtonnet
1 godz. 30 min
Menu avec velouté de légumes, poulet à la sauce moutarde et légumes vapeur
45min
Cake aux abeilles avec glaçage
1h 25min
Lait de cajou et coco
10 Min
Cuire du riz long complet
55min