
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de sucre
- 30 g d'eau
- 250 g de crème liquide 30-40% M.G.
- 30 g de beurre froid, en 1 morceau (env. 6 x 4 x 1 cm)
- 1 c. à café de jus de citron (voir conseil)
- 1 - 2 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 700 g de lait
- 100 g de poudre de cacao
- 30 g de whisky
- de la crème fouettée maison, pour la finition (voir conseil)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 743 kcal / 3110 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 41 g
- Sacharidy
- 79 g
- Vláknina
- 24.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau d'avoine et de fruits secs à la vapeur
Žádné hodnocení
Donuts sushi
Žádné hodnocení
Tartelette au chocolat praliné
2hod. 30min
Affogato de bananes rôties
10hod. 55min
Crème dessert
15min
Pain à effeuiller aux œufs et tomates séchées au soleil
1hod. 30min
Moules au basilic, amandes et beurre
40min
Jus de pamplemousse rose et de groseille
Žádné hodnocení
Les gaufres de la foire
3hod.
Bolognaise au soja
40min
Frangipane aux poires
1hod. 30min
Jus d'orange frais
5min