Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g wody
- 300 g kapusty, białej lub czerwonej, pokrojonej w 1-2 cm plastry
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 104.6 kJ / 25 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 5.8 g
- Tuk
- 0.1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 24.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sałatka z gotowanych ziemniaków z miętowo-cytrynowym sosem
15 Min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 Min
Gotowanie na parze kapusty (350-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30min
Warzywa gotowane na parze
35min
Gotowanie na parze szpinaku (500 g)
15 Min
Gotowanie na parze papryk (350-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15 Min
Gotowanie na parze korzenia selera (500-800 g)
30min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 Min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 Min