
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g wody
- 350 - 800 g kapusty białej lub czerwonej, pokrojonej w 1-2 cm plastry
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 25 kcal / 104.6 kJ
- Protein
- 1.3 g
- Tuk
- 0.1 g
- Sacharidy
- 5.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 20.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kiszona kapusta w słoikach na zimę (TM6)
169hod. 10min
Gotowanie na parze pora (450-800 g)
30min
Gotowanie na parze zielonego groszku (600 g)
25min
Gotowanie na parze szpinaku (500 g)
15min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30min
Gotowanie na parze młodych marchewek (650-1200 g)
35min
Gotowanie na parze selera naciowego (200-400 g)
30min
Gotowanie na parze pora (200-400 g)
25min
Gotowanie na parze zielonego groszku (200-500 g)
20min
Gotowanie na parze kapusty (300 g)
15min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30min