Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g wody
- 350 - 800 g kapusty, białej lub czerwonej, pokrojonej w 1-2 cm plastry
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 104.6 kJ / 25 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 5.8 g
- Tuk
- 0.1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 20.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (700-1200 g)
45min
Gotowanie na parze kapusty (300 g)
15 Min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20min
Gotowanie na parze zielonego groszku (600 g)
25min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15 Min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25min