
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de manteca de cerdo a temperatura ambiente
- 100 g de agua
- 25 g de levadura prensada fresca
- 300 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 120 g de azúcar
- 2 cucharaditas de canela molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 201 kcal / 839 kJ
- Protein
- 2.77 g
- Tuk
- 8.62 g
- Sacharidy
- 28 g
- Vláknina
- 1.02 g
Alternativní recepty
Mantecados de almendra
30min
Cortadillos de cidra
1hod.
Berenjenas de Almagro encurtidas (Castilla La Mancha)
96hod. 20min
Marquesas al cacao
45min
Marquesas
30min
Mantecados empolvados
2hod.
Almoixàvenas
1hod. 30min
Mantecados
2hod.
Roscos de vino
45min
Pan de higos
72hod. 5min
Perrunillas
30min
Suizos
2hod. 30min