Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 200 g de fructosa
- 10 tiras de piel de limón
- 100 g de aceite de girasol
- 2 huevos
- 50 g de licor de anís
- 500 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de aceite de girasol
Fritura
- 2 - 3 cucharadas de aceite de girasol (para formar las rosquillas)
- 500 g de aceite para freír
- 100 g de fructosa
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 527.8 kJ / 126.3 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Tuk
- 6.4 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trenzas de avellana
1h 45min
Tarta de manzana
1 godz.
Bizcocho de limón
2 godz.
Bizcocho de manzana
1 godz.
Bollos de aguardiente (sin azúcar)
1h 30min
Rosquillas marroquíes (sfenj)
2h 45min
Bizcocho de soja
35min
Bizcocho de naranja sanguina y miel
3h
Bizcocho básico
40min
Bizcocho de zanahoria y almendra
1 godz. 20 min
Rosquillas
30 min
Bizcocho de manzana (sin azúcar)
50min