Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 200 g de fructosa
- 10 tiras de piel de limón
- 100 g de aceite de girasol
- 2 huevos
- 50 g de licor de anís
- 500 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de aceite de girasol
Fritura
- 2 - 3 cucharadas de aceite de girasol (para formar las rosquillas)
- 500 g de aceite para freír
- 100 g de fructosa
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 527.8 kJ / 126.3 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Tuk
- 6.4 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rosquillas
30 Min
Roscos de vino
45min
Bizcocho de soletilla (sin azúcar)
1h 10min
Leche frita
2h 45min
Arroz con leche
1h 30min
Roscas de limón y anís de Ribeira
2 Std. 30 Min
Torrijas de vino dulce
50 Min
Bollos de aguardiente (sin azúcar)
1h 30min
Rosquillas marroquíes (sfenj)
2h 45min
Bollos de manteca (Andalucía)
1h 10min
Pestiños borrachuelos
50 Min
Croquetas de bonito
9h 15min