Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 8 - 10 tiras de piel de naranja
- 100 g de agua
- 100 g de vino blanco
- 100 g de aceite de girasol
- ½ cucharadita de sal
- 500 g de harina de repostería
Terminación
- 500 g de aceite de girasol para freír
- 50 g de azúcar para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 601 kJ / 145 kcal
- Protein
- 2.11 g
- Sacharidy
- 17.28 g
- Tuk
- 7.35 g
- Vláknina
- 0.77 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Suizos
2h 30min
Perrunillas
30min
Ensaimadas individuales
9h
Tortas de Alcázar
40min
Tortas de Pascua murcianas
2 Std.
Rosquillas (sin azúcar)
45min
Bollos de aguardiente (sin azúcar)
1 Std. 30 Min
Rosquillas marroquíes (sfenj)
2 Std. 45 Min
Bollos de manteca (Andalucía)
1 Std. 10 Min
Rebojos zamoranos
50 min
Coquitos
50 min
Almoixàvenas
1 Std. 30 Min