Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 8 - 10 tiras de piel de naranja
- 100 g de agua
- 100 g de vino blanco
- 100 g de aceite de girasol
- ½ cucharadita de sal
- 500 g de harina de repostería
Terminación
- 500 g de aceite de girasol para freír
- 50 g de azúcar para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 601 kJ / 145 kcal
- Protein
- 2.11 g
- Sacharidy
- 17.28 g
- Tuk
- 7.35 g
- Vláknina
- 0.77 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empanada de raxo
2h 30min
Flan de París con merengue
10 godz.
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4 godz. 30 min
Pestiños borrachuelos
50min
Almoixàvenas
1h 30min
Tortilla Alaska
1 Std. 15 Min
Cremadillos
3h 50min
Cañas de nata
30 min
Milhojas de merengue
1h 40min
Bizcocho al vapor con almíbar de limón
1 godz. 45 min
Bizcochos borrachos
1h 5min
Pudin de pan
3h