Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 170 g de harina de repostería (y algo más para espolvorear)
- 30 g de cacao puro en polvo
- 130 g de mantequilla fría y en trozos pequeños
- 130 g de nata (35% de grasa) fría
Relleno
- 100 g de azúcar
- ½ sobre de gelatina neutra en polvo
- 500 g de nata (35% de grasa) fría
Montaje
- frambuesas frescas (para decorar)
- 1 cucharada de azúcar glas
- hojas de menta fresca (para decorar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2919 kJ / 698 kcal
- Protein
- 5.56 g
- Sacharidy
- 46.89 g
- Tuk
- 54.26 g
- Vláknina
- 1.19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cheesecake de chocolate con merengue
3h 35min
Bombón helado de chocolate
5h
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4h 50min
Merengue de chocolate
2h 25min
Pie de chocolate y merengue
10 Std.
Postre cuatro capas
4h 10min
Tarta bombón de avellanas
7h
Tarta San Marcos
4sa
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Pastel de chocolate y queso con pistachos
9 Std. 30 Min
Volcán de chocolate relleno de chocolate blanco
20min
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1h 30min