Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 170 g de harina de repostería (y algo más para espolvorear)
- 30 g de cacao puro en polvo
- 130 g de mantequilla fría y en trozos pequeños
- 130 g de nata (35% de grasa) fría
Relleno
- 100 g de azúcar
- ½ sobre de gelatina neutra en polvo
- 500 g de nata (35% de grasa) fría
Montaje
- frambuesas frescas (para decorar)
- 1 cucharada de azúcar glas
- hojas de menta fresca (para decorar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2919 kJ / 698 kcal
- Protein
- 5.56 g
- Sacharidy
- 46.89 g
- Tuk
- 54.26 g
- Vláknina
- 1.19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Volcán de chocolate relleno de chocolate blanco
20min
Pastel de chocolate y queso con pistachos
9 Std. 30 Min
Pastelitos de naranja y chocolate
1h 45 min
Xuxos de crema
1h 30min
Tarta de mousse y merengue de chocolate
2 Std. 15 Min
Bombón helado de chocolate
5h
Tarta de cappuccino
2h
Piononos de chocolate y fresa
30 min
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25h 40min
Tarta mousse de limón
4h 30 min
Tarta San Marcos
4 Std.
Tarta de trufa y nata
10h 15min