Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignons, coupés en 2
- 2 - 3 gousses d'ail, selon vos goûts
- 40 g de concentré de tomates
- 30 g de beurre, en morceaux (2 cm)
- 200 g de lentilles rouges séchées
- 2 c. à soupe de menthe déshydratée
- 30 g de riz
- 20 g de boulgour
- 1 ½ - 1 ¾ c. à café de sel, selon vos goûts
- ¼ c. à café de poivre noir moulu, selon vos goûts
- ¼ c. à café de piment en poudre, selon vos goûts
- 1475 g d'eau, à température ambiante
- 1 citron, en quartiers
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1660 kJ / 396.5 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 10.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe au boulgour et aux lentilles rouges (Soupe Ezogelin)
1h 5min
Soupe de lentilles corail aux céréales
1h 5min
Harira
7h
Tas Kebap - Goulasch d'agneau au paprika
1h 10min
Pides aux trois fromages
1 Std. 40 Min
Pides aux trois fromages
1 Std. 40 Min
Salade d'orge aux oranges, coriandre et amandes
50min
Soupe hongroise aux champignons
30min
İzmir Köfte - Boulettes de viande d'Izmir
1h 5min
Pizza turque - Lahmacun
1h 10min
Caviar d'aubergines (Zaalouk marocain)
50min
Msemen
40min