Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Orangensaft, frisch gepresst
- 1 EL Orangenschale, unbehandelt, fein gerieben
- 50 g Grenadinesirup
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 750 g Rhabarber, längs halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (z. B. Sonnenblumenöl oder Kokosfett, siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1450 kJ / 347 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 84 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orangenkonfitüre
45 min
Apfel-Rhabarber-Konfitüre
30 min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25min
Mango-Kiwi-Konfitüre
30 min
Aprikosen-Konfitüre
30 min
Weintrauben-Konfitüre
30 min
Stachelbeer-Sekt-Konfitüre
25min
Birnenkonfitüre
20min
Apfel-Mandel-Konfitüre
30 min
Pflaumen-Lebkuchen-Konfitüre
45 min
Birnen-Feigen-Konfitüre
25min
Quitten-Himbeer-Konfitüre
30 min