
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Orangensaft frisch gepresst
- 1 EL Orangenschale, unbehandelt fein gerieben
- 50 g Grenadinesirup
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 750 g Rhabarber längs halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (z. B. Sonnenblumenöl oder Kokosfett, siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 347 kcal / 1450 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 84 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote Johannisbeer-Apfel-Konfitüre
25min
Mirabellen-Vanille-Konfitüre
25min
Johannisbeergelee
25min
Pflaumen-Orangen-Konfitüre
30min
Wassermelonen-Himbeer-Konfitüre
30min
Mirabellen-Vanille-Konfitüre
35min
Bellini-Konfitüre
40min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40min
Rhabarber-Konfitüre
30min
Johannisbeer-Mango-Konfitüre
25min
Brombeergelee
1hod.
Stachelbeer-Sekt-Konfitüre
25min