Zařízení & příslušenství
Johannisbeer-Ketchup
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
4 Schraubgläser
Suroviny
-
rote Johannisbeeren abgezupft1200 g
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben30 g
-
rote Chilischoten, frisch nach Wunsch entkernt, in Stücken1 - 2
-
rote Zwiebeln halbiert80 g
-
Öl20 g
-
Tomatenmark80 g
-
Apfelessig50 g
-
Curry mild1 EL
-
Paprika edelsüß1 geh. TL
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Zimt¼ TL
-
Nelken, gemahlen1 Msp.
-
brauner Zucker30 g
-
Gelierzucker 2:1300 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Schraubglas
Sodík
932 mg
Protein
2 g
Kalorie
5156 kJ /
1232 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
2.4 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
289 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pfirsich-BBQ-Sauce
1hod. 30min.
Johannisbeer-Apfel-Essig
4hod. 20min.
Quitten-Kompott
1hod. 20min.
Rhabarber-Vanille-Sirup
1hod.
Rhabarber-Orangen-Konfitüre
30min.
Zucchini-Curry-Chutney mit Aprikosen
1hod. 30min.
Rhabarber Barbecuesauce
50min.
Stachelbeer-Chutney
1hod.
Tomaten-Johannisbeer-Chutney
1hod. 15min.
Zucchini-Ketchup
1hod.
Scharfe Pflaumensauce
50min.
Quittengelee
12hod.