Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g rote Johannisbeeren, abgezupft
- 30 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 - 2 rote Chilischoten, frisch, nach Wunsch entkernt, in Stücken
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 80 g Tomatenmark
- 50 g Apfelessig
- 1 EL Curry, mild
- 1 geh. TL Paprika edelsüß
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Zimt
- 1 Msp. Nelken, gemahlen
- 30 g brauner Zucker
- 300 g Gelierzucker 2:1
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 5156 kJ / 1232 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 289 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 932 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kopfsalat-Suppe
30 min
Rot gebeizter Lachs mit geschmortem Wintersalat und Orangen-Chutney
24 Std.
Johannisbeer-Apfel-Essig
4h 20min
Schoko-Orangen-Fudge-Konfekt
8小时
Gougère mit Zwiebeln, Käse und Speck
1sa
Gegrillte Whiskey-Ananas mit Frischkäsecreme
20 min
Rhabarber-Vanille-Sirup
1sa
Rhabarber-Orangen-Konfitüre
30 min
Linsen-Curry-Aufstrich
40 min
Apfel-Ingwer-Limetten-Shrub
72 godz.
Rote Grütze Deluxe
30 min
Zucchini-Curry-Chutney mit Aprikosen
1sa 30 dk