Zařízení & příslušenství
⽢糀乾燒豬米披薩
Příprava 20min.
Celkový 50min.
6 人份
Suroviny
配料
-
豬後腿肉 切絲300 克
-
米酒1 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
⽢糀1 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
洋蔥 切絲50 克
-
甜椒 (任一種類) 切絲50 克
米披薩
-
煮好的米飯 (任何種類)2 碗
-
蛋2 顆
-
鹽½ 茶匙
-
起司絲300 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 6 人份
Sodík
4892.5 mg
Protein
165.3 g
Kalorie
9193 kJ /
2199.3 kcal
Tuk
95.8 g
Vláknina
6.3 g
Nasycený tuk
561 g
Sacharidy
156.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一醬多菜
9 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
Mohlo by se vám také líbit...
起司辣炒年糕
35min.
蝦仁咖哩炒飯
1hod. 10min.
韓式皇家炒年糕
45min.
整顆蕃茄飯
45min.
素高麗菜飯
1hod.
蕃茄蔬菜通心粉
45min.
咖哩叻沙麵
55min.
櫻花蝦炒飯
1hod.
味噌菠菜義大利麵(TM6 & TM5)
45min.
奶油鮭魚細扁麵
Žádné hodnocení
番茄肉醬義大利麵
Žádné hodnocení
白酒蛤蜊義大利麵
Žádné hodnocení