黃金茄燜鳳腿
TM31 TM5 TM6

黃金茄燜鳳腿

4.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 400 克 帶皮雞小腿
  • 1 茶匙 魚露
  • ½ 茶匙 白胡椒粉
  • 10 克 米酒
  • 1 茶匙 太白粉
  • 100 克 泰式辣雞醬
  • 20 克 椰子油
    nebo 10 克 油
  • 20 克 蒜頭, 切片
  • 20 克 薑, 切片
  • 250 克 黃金小蕃茄, 對半切
  • 50 克 蕃茄醬
  • 150 克 椰漿
  • 10 克 九層塔

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1381 kJ / 330 kcal
Protein
14.7 g
Sacharidy
10.9 g
Tuk
23.7 g
Vláknina
2.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty