Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 克 帶皮雞小腿
- 1 茶匙 魚露
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 10 克 米酒
- 1 茶匙 太白粉
- 100 克 泰式辣雞醬
-
20
克 椰子油
nebo 10 克 油 - 20 克 蒜頭, 切片
- 20 克 薑, 切片
- 250 克 黃金小蕃茄, 對半切
- 50 克 蕃茄醬
- 150 克 椰漿
- 10 克 九層塔
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1381 kJ / 330 kcal
- Protein
- 14.7 g
- Sacharidy
- 10.9 g
- Tuk
- 23.7 g
- Vláknina
- 2.7 g