黃金茄燜鳳腿

黃金茄燜鳳腿

4.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 55min.
4 人份

Suroviny

  • 帶皮雞小腿
    400 克
  • 魚露
    1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 米酒
    10 克
  • 太白粉
    1 茶匙
  • 泰式辣雞醬
    100 克
  • 椰子油
    20 克
    10 克 油
  • 蒜頭 切片
    20 克
  • 切片
    20 克
  • 黃金小蕃茄 對半切
    250 克
  • 番茄醬
    50 克
  • 椰漿
    150 克
  • 九層塔
    10 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 14.7 g
Kalorie 1381 kJ / 330 kcal
Tuk 23.7 g
Vláknina 2.7 g
Sacharidy 10.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...