Zařízení & příslušenství
核桃可可脆餅
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 40min.
1 完整食譜
Suroviny
-
核桃70 克
-
有鹽奶油 切塊,室溫軟化100 克
-
糖80 克
-
蛋1 顆
-
無糖可可粉20 克
-
低筋麵粉230 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Protein
40.6 g
Kalorie
10251.8 kJ /
2452.6 kcal
Tuk
136.7 g
Vláknina
14 g
Sacharidy
281 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
瑪莉的麵包世界
13 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan