Zařízení & příslušenství
雞肉蔬菜泥
Příprava 5min.
Celkový 20min.
1 完整食譜
Suroviny
-
馬鈴薯 去皮,切塊200 克
-
高麗菜葉 切塊100 克
-
橄欖油20 克
-
豌豆100 克
-
去皮雞胸肉 切塊80 克
-
水150 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Protein
37 g
Kalorie
2597 kJ /
621 kcal
Tuk
22.9 g
Sacharidy
69.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
嬰幼兒副食品
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan