Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 克 水 (含料理和蒸煮用水)
- 100 克 冰塊
- 2 隻 帶皮去骨雞腿肉, 沖洗乾淨
- 250 克 紹興酒
- 1 茶匙 鹽
- 1 茶匙 糖
- 10 粒 紅棗, 沖洗乾淨
- 1 - 2 片 當歸, 沖洗乾淨
- 2 大匙 枸杞, 以冷水淨泡10分鐘
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 672 kJ / 160 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Tuk
- 3.6 g
- Vláknina
- 0 g