Zařízení & příslušenství
紹興醉雞
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
4 人份
Suroviny
-
水 (含料理和蒸煮用水)1500 克
-
冰塊100 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 沖洗乾淨2 隻
-
紹興酒250 克
-
鹽1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
紅棗 沖洗乾淨10 粒
-
當歸 沖洗乾淨1 - 2 片
-
枸杞 以冷水淨泡10分鐘2 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
10.4 g
Kalorie
672 kJ /
160 kcal
Tuk
3.6 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
2.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品家常餐桌
18 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan