Zařízení & příslušenství
培根白醬粄條
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
洋蔥 切塊80 克
-
蒜頭30 克
-
奶油20 克
-
培根片 切條(約1公分)150 克
-
北海道奶油白醬塊 (約2塊),剝碎60 克
-
黑胡椒粉1 小撮
-
細砂糖1 茶匙
-
白酒30 克
-
粄條 (詳見要訣)500 克
-
水100 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
10.7 g
Kalorie
1629 kJ /
389 kcal
Tuk
22.8 g
Vláknina
2.1 g
Sacharidy
35 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚美饌
90 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan