Kompatibilní verze
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Artichoke filling
- 20 g fresh tarragon leaves (see Tips)
- 80 g artichoke hearts in oil, drained
- 100 g ricotta
- 20 g lemon juice
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Chicken ballotine and red capsicum sauce
- 4 skinless chicken breast fillets (approx. 180 g each)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 2 red capsicums, deseeded and cut into halves
- 4 garlic cloves, unpeeled
- 40 g olive oil
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1476 kJ / 351.4 kcal
- Protein
- 60.9 g
- Sacharidy
- 7.1 g
- Tuk
- 7.8 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 652.3 mg
Alternativní recepty
Teriyaki chicken thighs
2 Std. 10 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 godz. 15 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Barbecue sauce
1h 40min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5 min
Sous-Vide Drunken Chicken
2 godz.
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 godz. 15 min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min