Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)

Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)

4.4 14 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 5min.
4 portions

Suroviny

Artichoke filling
  • fresh tarragon leaves (see Tips)
    20 g
  • artichoke hearts in oil drained
    80 g
  • ricotta
    100 g
  • lemon juice
    20 g
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
Chicken ballotine and red capsicum sauce
  • skinless chicken breast fillets (approx. 180 g each)
    4
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
    30 g
  • red capsicums deseeded and cut into halves
    2
  • garlic cloves unpeeled
    4
  • olive oil
    40 g
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 652.3 mg
Protein 60.9 g
Kalorie 1476 kJ / 351.4 kcal
Tuk 7.8 g
Vláknina 4.3 g
Nasycený tuk 3.3 g
Sacharidy 7.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...