Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sous-vide Duck
- 250 g duck breast, skin on, boneless
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp ground white pepper
- 50 g Indonesian green spice paste, room temperature
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (see Tips)
- 2 tbsp vegetable oil
Green sambal
- 30 g vegetable oil
- 50 g eschalots, cut into wedges
- 100 g green chilli, thinly sliced diagonally
- 50 g Indonesian green spice paste, room temperature
- 100 g green tomatoes, cut into cubes (2 cm)
- 50 g tomatoes, cut into cubes (2 cm)
- 5 makrut lime leaves
- 1 tsp Chicken stock powder
- ½ tsp sea salt, adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 30 g fried shallots
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2719.7 kJ / 650 kcal
- Protein
- 31.1 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 44.2 g
- Nasycený tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 1674.6 mg
Alternativní recepty
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1 godz. 15 min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30 min
Persian honeycomb bark
1h 30min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Barbecue Onions (500 g)
45min
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
45min
Peeler Warm Potato Salad
45min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 Min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 Min
Korean pickled potato salad
25 Std. 10 Min
Basic Jasmine Rice
35 Min