Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)

Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)

5.0 1 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 40min.
2 portions

Suroviny

Sous-vide Duck
  • duck breast, skin on boneless
    250 g
  • sea salt
    1 tsp
  • ground white pepper
    1 tsp
  • Indonesian green spice paste room temperature
    50 g
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • lemon juice (see Tips)
    30 g
  • vegetable oil
    2 tbsp
Green sambal
  • vegetable oil
    30 g
  • eschalots cut into wedges
    50 g
  • green chilli thinly sliced diagonally
    100 g
  • Indonesian green spice paste room temperature
    50 g
  • green tomatoes cut into cubes (2 cm)
    100 g
  • tomatoes cut into cubes (2 cm)
    50 g
  • makrut lime leaves
    5
  • Chicken stock powder
    1 tsp
  • sea salt adjust to taste
    ½ tsp
  • ground white pepper adjust to taste
    ¼ tsp
  • fried shallots
    30 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1674.6 mg
Protein 31.1 g
Kalorie 2719.7 kJ / 650 kcal
Tuk 44.2 g
Vláknina 5.8 g
Nasycený tuk 10.4 g
Sacharidy 38 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...