
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sous-vide Duck
- 250 g duck breast, skin on boneless
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp ground white pepper
- 50 g Indonesian green spice paste room temperature
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (see Tips)
- 2 tbsp vegetable oil
Green sambal
- 30 g vegetable oil
- 50 g eschalots cut into wedges
- 100 g green chilli thinly sliced diagonally
- 50 g Indonesian green spice paste room temperature
- 100 g green tomatoes cut into cubes (2 cm)
- 50 g tomatoes cut into cubes (2 cm)
- 5 makrut lime leaves
- 1 tsp Chicken stock powder
- ½ tsp sea salt adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper adjust to taste
- 30 g fried shallots
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 650 kcal / 2719.7 kJ
- Protein
- 31.1 g
- Tuk
- 44.2 g
- Sacharidy
- 38 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Nasycený tuk
- 10.4 g
- Sodík
- 1674.6 mg
Alternativní recepty
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
25min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1hod.
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
Žádné hodnocení
Slow Cooked Beets (Metric)
40min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1hod. 30min
Saskatoon Berry Jam
35min
Liver cake
1hod. 50min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15min
Mushroom Risotto (TM6)
40min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2hod. 20min