Zařízení & příslušenství
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 40min.
2 portions
Suroviny
Sous-vide Duck
-
duck breast, skin on boneless250 g
-
sea salt1 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
Indonesian green spice paste room temperature50 g
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (see Tips)30 g
-
vegetable oil2 tbsp
Green sambal
-
vegetable oil30 g
-
eschalots cut into wedges50 g
-
green chilli thinly sliced diagonally100 g
-
Indonesian green spice paste room temperature50 g
-
green tomatoes cut into cubes (2 cm)100 g
-
tomatoes cut into cubes (2 cm)50 g
-
makrut lime leaves5
-
Chicken stock powder1 tsp
-
sea salt adjust to taste½ tsp
-
ground white pepper adjust to taste¼ tsp
-
fried shallots30 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1674.6 mg
Protein
31.1 g
Kalorie
2719.7 kJ /
650 kcal
Tuk
44.2 g
Vláknina
5.8 g
Nasycený tuk
10.4 g
Sacharidy
38 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Leek and Cheese Tart
1hod. 5min.
Chicken Breasts Pizzaiola
55min.
Sichuan Chili Oil
Žádné hodnocení
Beetroot curls salad with goat cheese and walnuts
15min.
Onion Skin Broth
1hod. 5min.
Onion Tarte Flambée (TM6)
1hod.
Frozen Yoghurt Bark (TM6)
6hod. 10min.
Traditional French chocolate canelé
49hod.
Feijoa chutney
1hod. 15min.
Whitebait fritters
35min.
Steamed Salmon with Soy Ginger Sauce
30min.
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2hod.