Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cocción de huevos
- 5 huevos
- agua hasta la marca de 1 litro
Pollitos
- 6 rodajas de zanahoria de aprox. 1-2 mm
- 4 clavos
Conejitos
- 2 rodajas de zanahoria de aprox. 1-2 mm
- 6 clavos
- 1 - 2 ramitas de perejil fresco
- 1 cucharadita de queso cremoso
Ratoncitos
- 2 - 3 aceitunas negras sin hueso
- 2 rodajas de zanahoria de aprox. 5mm
- 4 clavos
Montaje
- 1 cucharadita de granos de maíz dulce fresco
- 1 rodaja de zanahoria en bastoncitos
- 8 - 10 dados de queso de aprox. 2-3 mm
- 1 cucharadita de semillas variadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 344 kJ / 82 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 1.3 g
- Tuk
- 5.5 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 91.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Corvina al vapor, verduras y pilaf de arroz
45min
Pulpo de montaña
2 godz. 30 min
Roscas de espelta y miel con relleno de huevo duro y pepinillos
17h 40min
Ensalada de patatas y entraña de ternera
40min
Navajas al ajillo
4sa 40 dk
Fondue de queso en calabacitas con gambones salteados
1 godz.
Lubina a la portuguesa con patatas al vapor y judías verdes
2 godz.
Aguacates a la plancha con tomate picante
25min
Pulpo à Lagareiro - Portugal
1 godz. 30 min
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1 godz. 40 min
Paella del senyoret
1 godz. 30 min
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1h 25min