Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cabrito
- 3 cucharaditas de sal gorda
- 6 dientes de ajo
- 2 guindillas rojas secas (volitelně)
- 100 g de manteca de cerdo
- 2 cucharaditas de pimentón
- 1 pellizco pimienta molida
- 200 g de vino blanco
- 200 g de agua
- ½ cabrito (2500 g aprox.)
- 10 ramitas tomillo fresco
- 2 hojas de laurel secas
Migas
- 50 g de agua
- 250 g de pan del día anterior en trozos de 4-5 cm
- 70 g de aceite de oliva
- 6 dientes de ajo chafados, con piel
- 200 g de espárragos verdes frescos en trozos de 2-3 cm
- 1 cucharada de pimentón picante
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3911 kJ / 935 kcal
- Protein
- 77.7 g
- Sacharidy
- 47.3 g
- Tuk
- 44 g
- Nasycený tuk
- 11.8 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 1629.5 mg
Alternativní recepty
Lomo a la sal con mayonesa de ajo negro
50 Min
Cheesecake brûlée
1 Std.
Tarta panal
6h
Masa de pan básica
1 Std.
Berberechos al cava
25 Min
Espuma de fresas
5 Min
Menú: Pisto. Verduras con garbanzos y salsa de espárragos
1 Std.
Menú: Salmón con arroz basmati y salsa de eneldo. Natillas de chocolate
40 Min
Sopa francesa de cebolla
1 Std.
Minicakes de chocolate
1h 45min
Langostinos rebozados con ajonesa y salsa cóctel
45 Min
Patatas fritas crujientes
35 Min