鮪魚紫蘇番茄冷麵

鮪魚紫蘇番茄冷麵

4.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 25min.
2 人份

Suroviny

  • 5 克
  • 鰹魚風味露 依照包裝指示稀釋
    200 克
  • 番茄 切丁
    180 克
  • 1600 克
  • 罐裝鮪魚 水煮或油漬
    140 克
  • 小黃瓜 約半根
    80 克
  • 紫蘇葉
    3 片
  • 洋蔥
    80 克
  • 素麵
    200 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 2863 mg
Protein 22.8 g
Kalorie 2442.6 kJ / 584.4 kcal
Tuk 16.2 g
Vláknina 5.1 g
Nasycený tuk 12 g
Sacharidy 87.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...