Zařízení & příslušenství
鮪魚紫蘇番茄冷麵
Příprava 15min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
薑5 克
-
鰹魚風味露 依照包裝指示稀釋200 克
-
番茄 切丁180 克
-
水1600 克
-
罐裝鮪魚 水煮或油漬140 克
-
小黃瓜 約半根80 克
-
紫蘇葉3 片
-
洋蔥80 克
-
素麵200 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
2863 mg
Protein
22.8 g
Kalorie
2442.6 kJ /
584.4 kcal
Tuk
16.2 g
Vláknina
5.1 g
Nasycený tuk
12 g
Sacharidy
87.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
亞洲冷麵大集合
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan