Zařízení & příslušenství
韓式泡菜冷拌麵
Příprava 15min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
熟白芝麻2 大匙
-
蒜頭10 克
-
韓國辣椒醬100 克
-
糖2 茶匙
-
韓國麻油2 大匙
-
白醋2 大匙
-
日式醬油2 大匙
-
水1800 克
-
素麵200 克
-
韓式泡菜80 克
-
水煮蛋
-
小黃瓜 切絲80 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
3012.5 mg
Protein
2202 g
Kalorie
2684.7 kJ /
642.3 kcal
Tuk
25.1 g
Vláknina
6.4 g
Nasycený tuk
202.5 g
Sacharidy
84.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
亞洲冷麵大集合
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan