金桔蘿蔔泥蕎麥麵

金桔蘿蔔泥蕎麥麵

5.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 人份

Suroviny

  • 白蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)
    160 克
  • 鰹魚風味露 依照包裝指示稀釋
    150 克
  • 1600 克
  • 蕎麥麵
    200 克
  • 金桔 切半
    2 顆
  • 柴魚片 適量

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1813.3 mg
Protein 15.9 g
Kalorie 1694.8 kJ / 405.5 kcal
Tuk 1.9 g
Vláknina 5.1 g
Nasycený tuk 1.2 g
Sacharidy 80 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...