Zařízení & příslušenství
金桔蘿蔔泥蕎麥麵
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
白蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)160 克
-
鰹魚風味露 依照包裝指示稀釋150 克
-
水1600 克
-
蕎麥麵200 克
-
金桔 切半2 顆
-
柴魚片 適量
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1813.3 mg
Protein
15.9 g
Kalorie
1694.8 kJ /
405.5 kcal
Tuk
1.9 g
Vláknina
5.1 g
Nasycený tuk
1.2 g
Sacharidy
80 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
亞洲冷麵大集合
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan