山藥秋葵蕎麥冷麵

山藥秋葵蕎麥冷麵

4.3 4 rating
Příprava 15min.
Celkový 30min.
2 人份

Suroviny

  • 新鮮山藥 日本山藥,去皮切塊(約3公分)
    240 克
  • 1650 克
  • 烹大師鰹魚高湯粉
    ¼ 茶匙
  • 山葵醬 哇沙米,依個人喜好調整
    5 克
  • 醬油
    35 克
  • 味醂
    30 克
  • 秋葵
    200 克
  • 2 茶匙
  • 蕎麥麵
    200 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 6383.5 mg
Protein 19.3 g
Kalorie 2343.1 kJ / 560 kcal
Tuk 2.2 g
Vláknina 10.5 g
Nasycený tuk 0.6 g
Sacharidy 106.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...