Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 克 新鮮山藥 ,日本山藥,去皮切塊(約3公分)
- 1650 克 水
- ¼ 茶匙 烹大師鰹魚高湯粉
- 5 克 山葵醬 ,哇沙米,依個人喜好調整
- 35 克 醬油
- 30 克 味醂
- 200 克 秋葵
- 2 茶匙 鹽
- 200 克 蕎麥麵
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2343.1 kJ / 560 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Sacharidy
- 106.1 g
- Tuk
- 2.2 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 10.5 g
- Sodík
- 6383.5 mg