Zařízení & příslušenství
鹽水鴨肉飯
Příprava 35min.
Celkový 2hod. 20min.
4 人份
Suroviny
-
鹽1 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
水1915 克
-
米酒25 克
-
帶皮鴨胸 約240克1 片
-
蔥 切段,約7公分1 支
-
薑4 克
-
八角1 顆
-
紅蔥頭 切片25 克
-
醬油½ 茶匙
-
醬油膏½ 茶匙
-
白胡椒粉 少許
-
煮好的米飯 (任何種類)4 碗
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
512.6 mg
Protein
13.8 g
Kalorie
1538.8 kJ /
368.1 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
55.2 g
Sacharidy
56 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台味舒肥
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan