鹽水鴨肉飯

鹽水鴨肉飯

5.0 1 rating
Příprava 35min.
Celkový 2hod. 20min.
4 人份

Suroviny

  • 1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 1915 克
  • 米酒
    25 克
  • 帶皮鴨胸 約240克
    1 片
  • 切段,約7公分
    1 支
  • 4 克
  • 八角
    1 顆
  • 紅蔥頭 切片
    25 克
  • 醬油
    ½ 茶匙
  • 醬油膏
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉 少許
  • 煮好的米飯 (任何種類)
    4 碗

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 512.6 mg
Protein 13.8 g
Kalorie 1538.8 kJ / 368.1 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 55.2 g
Sacharidy 56 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...