Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'eau minérale
- 25 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 350 g de farine T65, et un peu pour fariner
- 15 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 150 g de lait
- 1 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 634 kJ / 150 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 1 g
Alternativní recepty
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2 godz. 30 min
Pain piadina, effiloché de poulet et tartinade d'aubergine
1 godz. 10 min
Ravioli ricotta et épinards
1 godz. 10 min
Focaccia au blé complet, oignon et poivron
3 Std. 20 Min
Ciabatta italienne
3 Std. 40 Min
Dinner rolls anglais
3 Std. 35 Min
Pitas libanaises
2 godz. 20 min
Arancini mozza, riz et petits pois
1h 40 min
Pesto
5min
Pâte à raviolis asiatiques
1 godz.
Ravioli chinois aux champignons
2h 35min
Pâte à pizza italienne
2hod. 5min