Cake au chocolat et aux myrtilles

4.5 4 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 15min.
10 portions

Suroviny

Le cake
  • 100 g d'huile de pépins de raisin
  • 2 œufs
  • 220 g de sucre en poudre
  • 80 g de crème fraîche
  • 150 g de lait entier
  • 160 g de farine de blé et un peu pour le moule
  • 1 c. à café bombée de levure chimique
  • 65 g de cacao en poudre non sucré
  • beurre pour le moule
  • 400 g de myrtilles (voir "Conseil(s)")
  • 25 g de miel (volitelně)
  • 50 g d'eau

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 78.2 mg
Protein 5.4 g
Kalorie 1356.6 kJ / 324.2 kcal
Tuk 15.8 g
Vláknina 3.8 g
Nasycený tuk 3.9 g
Sacharidy 44.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...