柿子奶黃月餅 (無麩質)

柿子奶黃月餅 (無麩質)

3.7 3 rating
Příprava 1hod. 15min.
Celkový 2hod.
10 個

Suroviny

奶黃餡
  • 奶油乳酪
    60 克
  • 鮮奶油
    60 克
  • 赤藻糖醇
    30 克
  • 椰子麵粉
    15 克
  • 鹹蛋黃
    4 顆
  • 2 顆
無麩質月餅皮
  • 杏仁粉
    110 克
  • 椰子麵粉
    15 克
  • 赤藻糖醇
    15 克
  • 1 顆
  • 蜂蜜
    5 克
  • 紅麴粉
    1 茶匙
  • 抹茶粉
    ½ 茶匙
組裝和烘烤
  • 蛋白 打散
    1 顆

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 個

Sodík 94 mg
Protein 4.7 g
Kalorie 572.4 kJ / 136.8 kcal
Tuk 10.1 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 75.2 g
Sacharidy 12.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...