Zařízení & příslušenství
柿子奶黃月餅 (無麩質)
Příprava 1hod. 15min.
Celkový 2hod.
10 個
Suroviny
奶黃餡
-
奶油乳酪60 克
-
鮮奶油60 克
-
赤藻糖醇30 克
-
椰子麵粉15 克
-
鹹蛋黃4 顆
-
蛋2 顆
無麩質月餅皮
-
杏仁粉110 克
-
椰子麵粉15 克
-
赤藻糖醇15 克
-
蛋1 顆
-
蜂蜜5 克
-
紅麴粉1 茶匙
-
抹茶粉½ 茶匙
組裝和烘烤
-
蛋白 打散1 顆
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 個
Sodík
94 mg
Protein
4.7 g
Kalorie
572.4 kJ /
136.8 kcal
Tuk
10.1 g
Vláknina
1.6 g
Nasycený tuk
75.2 g
Sacharidy
12.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
月圓餅香
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan