Rauwe chocolade bietencake

Rauwe chocolade bietencake

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 15min.
20 porties

Suroviny

Cake
  • olijfolie om in te vetten
  • amandelen
    200 g
  • rode bieten (± 350 g), geschild, in stukken (3 cm); en iets meer in spiraal gesneden als afwerking
    2
  • wortel (± 135 g), in stukken
    1
  • gedroogde, geraspte kokosnoot
    120 g
  • sinaasappel enkel de schil, zonder het witte gedeelte (facultatief)
    1
  • psylliumvezels
    2 el
  • ontpitte dadels (± 80 g)
    15
  • pure ahornsiroop
    140 g
  • cacaopoeder
    80 g
  • chiazaad
    30 g
  • lijnzaad
    30 g
  • vanillepasta
    1 tl
  • zout
    ¼ tl
Chocolade glazuur
  • cacaoboter
    250 g
  • rauwe cashewnoten
    125 g
  • chiazaad
    40 g
  • pure ahornsiroop
    220 g
  • water
    110 g
  • cacaopoeder
    60 g
  • zout
    ¼ tl

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Sodík 77.2 mg
Protein 6.5 g
Kalorie 1499.2 kJ / 357 kcal
Tuk 27.3 g
Vláknina 7.7 g
Nasycený tuk 12.6 g
Sacharidy 22.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...