Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de cebolla blanca, en trozos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceitunas verdes deshuesadas
- 400 g de jitomate
- 60 g de aceite de oliva
- 500 g de pulpo cocido, en trozos
- 50 g de vino blanco
- 2 sobres de tinta de calamar
- 2 hojas de laurel, secas
- 250 g de arroz basmati, enjuagado
- 600 g de agua
- chile güero, en escabeche, al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1746 kJ / 416 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa de chile de árbol
10 min
Salsa verde
10 min
Spaghetti con almejas y vino blanco
1j 30 menit
Linguini con surimi y berros
25 min
Sopa fría de yogur con cilantro
5 min
Pulpo con crema de calabacitas
1 godz. 5 min
Huevos cocidos
20 min
Dip de huitlacoche
4 Std.
Duraznos al anís
12 Std. 30 Min
Chicharrón en salsa verde
25 min
Filete a la pimienta
1 Std. 40 Min
Arroz al chile serrano y epazote
2h 40 min