Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de cebolla blanca, en trozos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceitunas verdes deshuesadas
- 400 g de jitomate
- 60 g de aceite de oliva
- 500 g de pulpo cocido, en trozos
- 50 g de vino blanco
- 2 sobres de tinta de calamar
- 2 hojas de laurel, secas
- 250 g de arroz basmati, enjuagado
- 600 g de agua
- chile güero, en escabeche, al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1746 kJ / 416 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chiles anchos rellenos de chicharrón
1h
Arroz al azafrán con pavo
40min
Salpicón de conejo
1h 30min
Aporreadillo guerrerense
30 Min
Salmón Soufflé
1h
Corundas
3u.
Chiles rellenos de bacalao
1h 15 min
Bacalao con mantequilla de cítricos
50 Min
Espárragos con salsa de jamiaca
40min
Romeritos
1h 40 min.
Bacalao a la Vizcaina
1h 15 min
Pulpo fácil con papas y cilantro
1 Std. 25 Min