Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g de cilantro
- 300 g de cebolla, en cuartos
- 10 pimientas negras enteras
- 1 hojas de laurel, secas
- 1300 g de agua
- 300 g de pulpo crudo
- 15 g de aceite de oliva
- 25 g de ajos
- 400 g de jitomate, en cuartos
- 80 g de vino blanco
- 200 g de arroz de grano largo
- 1 cucharada de sal gruesa
- Nutriční hodnoty
- na 5 porciones
- Kalorie
- 1184 kJ / 282 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta de jitomate y chorizo
25 Min
Camarones al ajillo
35min
Pollo alla cacciatora
1 Std. 20 Min
Caldo de pescado
40 Min
Crema de papa y poro, camarones con verduras y duraznos al vapor TM6
1 Std.
Pulpo con puré de betabel y chile manzano
2h
Pasta con camarones y chorizo
30 Min
Linguini frutti di mare para 2
40 Min
Pulpo en chile morita TM6
1h 30min
Spaghetti alla putanesca
40 Min
Pasta con camarones
35min
Chimichurri de jalapeño y albahaca
10 Min