Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua, temperatura ambiente
- 1 cucchiaino di zucchero
-
10
g di lievito di birra fresco, sbriciolato
nebo 3 g di lievito di birra disidratato - 400 g di farina manitoba
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 100 g di zucchina senza estremità
- 120 g di cipolla rossa a metà, in senso verticale
- 80 g di funghi champignon freschi interi, senza gambo
- 100 g di peperone giallo in 2 spicchi, senza semi
- 100 g peperone rosso in 2 spicchi, senza semi
- 200 g di passata di pomodoro
- 200 g di mozzarella a pezzi
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2496 kJ / 596 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 8.2 g
- Sodík
- 696 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Anelli cioccolato e mandorle
40min
Insalata di riso giallo con pollo e verdurine croccanti (Bimby Friend)
1h
Sformato di zucchine al basilico
50 min
Lasagna radicchio e salsiccia
2小时
Pizza vegetariana con Affettatutto Bimby® (TM6)
3h
Baguette pancetta e provolone
5sa 30 dk
Torta alla crema champagne
3 Std. 20 Min
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3h 30min
Spiedini di manzo con spaghettini di verdure (TM6)
1 godz. 30 min
Lasagne con zucchine e salmone al profumo di limone
2小时
Impasto per pizza di Kamut®
2小时
Pizza barese ai pomodorini
2小时