Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua, temperatura ambiente
- 1 cucchiaino di zucchero
-
10
g di lievito di birra fresco, sbriciolato
nebo 3 g di lievito di birra disidratato - 400 g di farina manitoba
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 100 g di zucchina senza estremità
- 120 g di cipolla rossa a metà, in senso verticale
- 80 g di funghi champignon freschi interi, senza gambo
- 100 g di peperone giallo in 2 spicchi, senza semi
- 100 g peperone rosso in 2 spicchi, senza semi
- 200 g di passata di pomodoro
- 200 g di mozzarella a pezzi
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2496 kJ / 596 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 8.2 g
- Sodík
- 696 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30 min
Pesto mandorle e basilico
10 min
Preparato per biscotti di avena, pistacchi e mirtilli rossi
1h
Filetti di pollo alla quinoa con ketchup
1h 20 min
Carpaccio di barbabietola, zucchine e mozzarella (TM6)
20 min
Arcobaleno tortillas
30 min
Rotolo ai frutti rossi
2 godz.
Impasto base per pane
1h
Treccia di pane alle olive
5 Std. 30 Min
Pizza vegetariana con Affettatutto Bimby® (TM6)
3h
Tagliatelle al ragù (Bimby Friend)
1h
Pane alla zucca e mandorle
5h